fbpx

Köszönjük az érdeklődést, igazán remek döntést hoztál!

Az alábbiakban olvashatsz a további teendőkről!

Néhány percen belül kapni fogsz tőlünk egy e-mailt a program részleteiről.


Ha gmail-es e-mail címed van (vagy más hasonló e-mail kezelőt használsz):


  1. Nézd meg, nem landolt-e a levél a Promóciók vagy Spam mappában (partnerek@probvital.hu)
  2. Ha ott találod a levelet, akkor egyszerűen állj rá az egérrel, tartsd lenyomva az egérgombot és húzd át a levelet a Beérkező levelek mappába. 


Sajnos néha előfordul, hogy a levél a SPAM mappába kerül (ez különösen a freemailes e-mail címeknél gyakori). Ez esetben a következőket kell tenned:


  1. Ha nem találod a bejövő leveleid között a tőlünk  (partnerek@probvital.hu)  érkező e-maileket, akkor kérünk, nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod a levelet.
  2. Fontos: Nyisd meg a levelet, és a levél fölötti sorban kattints rá a „Nem spam” gombra. 


Ha multis vagy nagy céges e-mail címed van:


  • Előfordulhat, hogy a tűzfal nem engedi be a levelünket, ebben az esetben, kérünk, egyeztess a rendszergazdátokkal, hogy elkerülhesd a fennakadást, és elérjen hozzád minden szükséges információ a rendeléseddel és a rendezvénnyel kapcsolatban.


Egyéb levelezőrendszerek esetében:

  • Kevesebb szokott lenni a fennakadás, de a biztonság kedvéért ne kockáztass: a gmail-es és freemail-es címeknél ismertetett könnyű és gyors eljárással a Te leveleződben is el tudod végezni a szükséges biztonsági beállításokat, csak lehet, hogy más a gombok elnevezése (mindenesetre valami hasonlónak kell lennie).