fbpx

Hogyan lesz egy személyes katasztrófából sok-sok ember életét megváltoztató lehetőség?

Ismerd meg a személyes tapasztalataimat!

Személyes tapasztalatból - sikeresen működő üzleti modell

Ha érdekelnek a válaszok, nézd meg a videót és utána tanulmányozd az ajánlataimat!

Gyakran ismételt kérdések

Semmilyen. Nincs havi kötelező vásárlás. Azonban ha a partnerlinkeden 3 hónapig nem érkezik vásárlás, akkor arra következtetünk, hogy nem foglalkozol ezzel a tevékenységgel. Ebben az esetben a regisztrációdat töröljük.

Nem. A rendszerünk nem a személyes értékesítésre épül. Alapvetően a probvital.com online értékesítítési rendszere adja el a termékeket a látogatóknak. Azonban, az a tapasztalatunk, hogy ha rendszeresen posztolsz az adott témában, lesznek olyanok a személyes ismeretségedből, akik megkeresnek. Ilyenkor magad eldöntheted, hogy akarsz-e nekik személyesen eladni, vagy a weboldalra küldöd őket.

Miután elfogadtuk a regisztrációdat, személyes mentort kapsz, aki mindent elmond és megmutat neked. Sőt, a partnereink számára elkészített online oktatóanyagainkhoz is hozzáférhetsz majd (némelyikhez külön díjért), aminek a segítségével profi kommunikátorrá válhatsz és lényegesen több bevételt érhetsz el.

Mennyi időt töltesz most a Facebookon, Youtube-on, Tik-Tok-on és az Instagramon? Ennyi elég lesz lesz 🙂 De komolyan: Nem az idő a lényeg, hanem a tudatosság. Ha tudod azt, hogy mit és hogyan kell kommunikálni, kevesebb idő alatt is több pénzt tudsz keresni.

 


Nagyon örülünk, hogy felkeltette az érdeklődésedet a partnerprogramunk! Bővebb információkért kérlek kattints az alábbi gombra, töltsd ki az űrlapot és már küldjük is az információkat!